Flebologie

Heeft u wel eens vermoeide, pijnlijke benen of gewoon een zwaar gevoel? Stoort u zich erg aan die dikke aderen op uw benen?

In dat geval kan er sprake zijn van spataderen!

U kunt bij ons terecht  voor onderzoek naar spataderen. Dit gebeurt aan de hand van een echo-apparaat op de buitenkant van uw benen, en wordt door Dr. Kolbach, ervaren dermatoloog  en fleboloog uitgevoerd.

Dr. Kolbach werkt  op locatie Maastricht en Heerlen. Afhankelijk van de mate waarin u spataderen heeft, kan een geschikte behandelingen gekozen worden. Zo bespaart u mogelijk voor een deel problemen in de toekomst. De behandeling kan op korte termijn plaatsvinden.

Dr. Kolbach Kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeringen voor zowel basis als aanvullende verzekeringen. Bij aanvullende verzekering betaalt u geen eigen risico.  Voor de basisverzekering is er in Nederland een verplicht eigen risico dat geldt voor bezoeken aan ziekenhuis, medisch specialist, medicatie en laboratoriumonderzoek, dit bedrag is uw jaarlijkse eigen bijdrage.

Wij bieden op het gebied van flebologie one-day shop spataderbehandelingen aan en onze bandagist zorgt voor het aanmeten van correct passende therapeutisch elastische kousen..

Het wegspuiten van vaatjes, scleroseren valt niet onder basisverzekering.

De andere specialisten van Huidcentrum Limburg staan ook voor u klaar:

Nieuws

Mijn-Huidcentrum-Limburg geeft patiënten op een veilige manier inzicht in medische gegevens. Daarnaast worden zij op laagdrempelige wijze voorgelicht over afspraken en de behandeling. Regelmatig...

https://kolbach.ccvshop.nl is per 1 oktober 2018 gestopt. De kosten voor de webshop van CCVshop waren hoger dan onze verkoop. Wij kunnen producten...

Wanneer u nog voor de zomer uw spataderen wilt laten behandelen dan is er woensdag 18 april de unieke gelegenheid. Collega Dr. D. der Kinderen, de spataderdokter (spataderdokter.nl) komt een hele...

Van 12 april tot  30 april 2018 is het feest want Dr Kolbach Kliniek bestaat 15 jaar. Graag wilen we onze trouwe klanten bedanken met een presentje.  .

Indien u al meer dan 10 jaar  (2003-...

Maak een afspraak