Specialismen

Dr. Kolbach kliniek - dermatologie, plastische chirurgie, chirurgie en gynaecologie
Voor diagnose en behandeling van aandoeningen aan de huid en slijmvliezen zoals spataderen, lymfoedeem, aambeien en moedervlekken kan een client terecht in de Dr. Kolbach kliniek.

Avaderma - Huid- en oedeemtherapie en fysiotherapie
Voor de behandeling van oedeem zoals lymfoedeem en lipoedeem gaat u naar de huid- en oedeemtherapeuten van Avaderma. Tevens hebben wij fysiotherapie, oedeemfysiotherapeuten in onze praktijk.

Kinzy - Huidverbetering
Medisch-cosmetische behandelingen zoals acnetherapie, licht- en laserbehandelingen en elektrische epilatie worden uitgevoerd door de schoonheidsspecialisten van Kinzy.

Kous & Ko - Therapeutische kousen
Het aanmeten van therapeutisch elastische kousen voor de behandeling van o.a. spataders, trombose, lymfoedeem en open benen is de specialiteit van Kous & Ko.

De andere specialisten van Huidcentrum Limburg staan ook voor u klaar:

Nieuws

Heb jij acne met minimaal 5 puistjes in het gelaat dan ben je van harte welkom voor een gratis behandeling.  Op maandag 27 november om 13.15 uur is het examen voor het vakdiploma acne in Heerlen....

Voor al onze produkten: La Roche Posay, Avene, Dr. G, Guinot, Skinceuticals, Auriga, General Topics, Galderma Cetaphil, Vichy etc kunt u tot 2 december 2017 korting krijgen.
Let op:...

Wanneer u vragen heeft over verzorgingsproducten, problemen met het vinden van het juiste product bij een droge huid, eczeem, huidveroudering, pigmentvlekken en oneffenheden dan kunt u gewoon via...

Kalknagels zijn nagels die verdikt en verkleurd zijn. Er zijn vele aandoeningen die tot kalknagels kunnen lijden.  Uw arts kan de diagnose stellen, vaak is er sprake van een schimmelinfectie....

Bezoek onze webshop

Maak een afspraak